Trajnim i çertifikuar 5 ditor në Prishtinë për
ISO 9001 Sistemi për Menaxhimin e Kualitetit QMS
Data 28,29 Tetor, dhe 4,5 Nëntor 2022

PECB është lider botëror për ISO trajnime dhe çertifikime për individ. PECB ofron shumë opcione dhe lehtësira për trajnim efikas dhe që ju përshtatet nevojave të kandidatëve, ku përmes platformes se saj mundëson mësimin kudo dhe kurdo.

operating system, windows, os-1995430.jpg

PECB Kate App

Qasje në material kudo që jeni dhe mundesi për mësim me te lehtë.

book, read, reading-2247427.jpg

Literatura

Literatura e trajnimit është i zhvilluar nge ekspert duke u bazuar në praktikat dhe metodologji më të mira.

call center, women, agent-2833793.jpg

Përkrahje 24/7

PECB ka një ekip shumë të mirë dhe të zellshëm që ofrojnë përkrahje 24/7.

PECB (legal name “PECB Group Inc.”) is a certification body that provides education and certification under ISO/IEC 17024 for individuals on a wide range of disciplines.

CreativeUP Academy është partner i autorizuar i PECB për të ofruar të gjithë formatet e trajnimit në të gjithë Europën. Kontrolloni linkun për të parë autorizimin tonë me PECB.

ISO 9001 Quality Management System
Lead Implementer

Agjenda e trajnimit

  • Dita 1: Hyrje në ISO 9001 dhe si të iniciohet implementimi i QMS
  • Dita 2: Planifikimi i implementimit të QMS
  • Dita 3: Implementimi i QMS
  • Dita 4: Si të bëhet monitorimi i QMS, matjet, permiresimi i vazhdueshëm dhe përgatitja për auditimin dhe çertifikimin e sistemit QMS
  • Dita 5: Provimi i çertifikimit (Mund të mbahet kurdo, brenda 12 muajve. Lexo më poshtë)
Klikoni këtu për të parë brochure e këtij trajnimi.
*Ligjeratat mbahen në gjuhën shqipe, ndërsa literatura është e tëra në gjuhën angleze. Orari i trajnimit është 9-17 nga e Hëna në të Enjten – Pauz 1 ore (12.00-13.00)
(Verejtje: Provimi i certifikimit mund të mbahet kurdo brenda 12 muajve, dhe është i përfshirë në çmim. Kohezgjatja e provimit është 3 orë. Preferohet të hyni pasi të jeni përgatitur. Në rast se nuk arrini ta kaloni, keni mundësi te ri-hyni brenda 12 muajve me këtë çmim).

Trajneri

Gentian Muça

QUALG Quality & Productivity Organization

Është themelues dhe Drejtor i Përgjithshëm i Organizatës për Cilësi dhe Produktivitet QUALG. Ka përvojë shumëvjeqare (14+) në sektorë të ndryshëm të biznesit dhe industrisë, veçanërisht në sistemin e menaxhimit të cilësisë, mjedisit, shëndetit dhe sigurisë bazuar në modelet ISO dhe performancën e llogaridhënies sociale bazuar në standardin SA 8000. Gjithashtu, z. MUҪA është i certifikuar nga organizata e mirënjohur si DGQ – Deutsche Gesellschaft für Qualität, PECB – Professional Evaluation and Certification Board dhe QA – Quality Austria si Auditor Kryesor për Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë, Auditor Kryesor për Sistemet e Menaxhimit të Mjedisit, Auditor Kryesor për Sistemet e Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë. Ai ka ofruar shumë webinare për konsulentët dhe menaxherët e organizatave për të thjeshtuar dhe për t’i bërë të kuptueshme kërkesat e Modelit ISO dhe se si mund të përdoret për ta bërë një organizatë më efektive drejt përsosmërisë.Çertifikohu në ISO 9001
Lead Implementer dhe ndihmo kompaninë ose klientët të përmiresojne dhe implementojnë kualitetin e produkteve dhe shërbimeve të tyre.

Për detaje tjera, cmimin dhe regjistrimin në këtë event, ju lutem na shkruani në info@creative-up.com ose na telefononi në +383 48 110 150